domingo, 6 de noviembre de 2011

Galletas de Mantequilla de Cacahuete

Hace tiempo que tenía ganas de hacer estas galletas, tienen un sabor muy especial, que les da la mantequilla de cacahuete.  Estas quedan blandas, no crujientes.


Ingredientes:

165 gr. Harina
½ cucharadita de Sal
1 cucharadita de levadura en polvo
½  cucharadita de azúcar Avainillado
75 gr. Jarabe de Arce
115 gr. Mantequilla de Cacahuete
1 Huevo batido
100 gr. lágrimas de chocolate

Elaboración:

Juntar todos los ingredientes excepto el chocolate, empezando por los consistentes y luego los líquidos, mezclar bien.  Tiene que quedar una masa consistente y manejable, las lágrimas de chocolate las podéis mezclar con la masa o ponerlas encima como hice yo.
Al horno precalentado a 200º durante unos 15 minutos.

9 comentarios:

  1. Els americans són uns fans de la mantega de cacahuet. No l´he provada mai perquè em dóna la sensació de molta untuositat. No sé ja miraré de fer-les.

    ResponderEliminar
  2. Aquest dissabte vaig fer unes galetes semblants per a la meva germana, però no portaven mantega de cacahuet. Segur que aquestes estaven delicioses!

    Petons!
    Anna

    ResponderEliminar
  3. No tinc mai mantega de cacauet a casa, és un ingredient ben poc d'aquí, oi? Han de quedar unes galetes molt originals!

    ResponderEliminar
  4. Cristina aquesta mantega és molt espesa, gens dietètica, a mi m'agrada per mesclar amb altres coses, una torrada amb mantega d'aquesta sense res més no em menjaria ni la meitat.

    Anna tot es provar-les de les que vaig fer n'hi va haver que els hi van agradar i que no, el gust es molt especial

    Gemma m'ha arribat el mail del teu comentari, però aquí no se perque no em surt. Tens raó aquí no es sol menjar, però cada vegada és més fàcil trobar-la als supermercats al costat de la nocilla o nutella.

    Un petó a totes

    ResponderEliminar
  5. Hol aguapa tu

    anoto la teva recepta, doncs em varen regal un pot d´aquesta mantega i encara o la he provat,...será perfecte

    mil petonets Susanna

    ResponderEliminar
  6. I jo que mai he provat la mantega de cachuet... segur que amb aquestes galetes és una delícia!! T'han quedat molt bé!
    Petons
    Sandra

    ResponderEliminar
  7. Susanna s'ha de provar. Però es pot fer servir per moltes d'altres receptes, com amb pollastre, ja en penjarè més endavant, en altres plats.

    ResponderEliminar
  8. Cris, mira que he estat anys als USA, però la mantega de cacauet no ha pogut amb mi (no m'agrada gens!!). Així que jo les faria amb mantega. :p
    Petons!

    ResponderEliminar
  9. Mercè si es molt especial, pero depen de com la cuinis al rebaixar el gust, queda molt diferent. Reconec que amb aquestes galetes li queda el gust fort. Ja posarè més receptes diferents.

    ResponderEliminar