Ingredientes:
8 Muslos de Pollo
1 Cucharadita de Garam Masala (una mezcla de especies de la India )
Tomillo
Sal
Pimienta
Aceite de Oliva
Elaboración:
Poner en un bol los muslos, la sidra, el Garam Masala, el tomillo y un chorrito de aceite. Dejar macerar unas 4 horas.
Poner en una bandeja de horno, precalentado a unos 180º, los muslos de pollo con el líquido de la maceración. Salpimentar y dejar cocer durante 45 minutos. Mientras se esté horneando ir regando los muslos.
A casa no tenim gens costum de cuinar amb sidra... però ha de quedar molt gustós. I el toc d'espècies també m'agrada molt!
ResponderEliminarJo de fet és l'únic plat que faig amb sidra, però si que queda molt gustòs, i no te complicacions. Aquesta vegada el vaig acompanyar amb patates fregides tallades molt fines. Però un altre dia amb couscus.
ResponderEliminarAquesta la probo fijo, ja et diré el que
ResponderEliminar