domingo, 13 de marzo de 2011

Muslos de Pollo a la Sidra



Ingredientes:

8 Muslos de Pollo
1 L. de Sidra
1 Cucharadita de Garam Masala (una mezcla de especies de la India)
Tomillo
Sal
Pimienta
Aceite de Oliva


Elaboración:

Poner en un bol los muslos, la sidra, el Garam Masala, el tomillo y un chorrito de aceite.  Dejar macerar unas 4 horas.

Poner en una bandeja de horno, precalentado a unos 180º, los muslos de pollo con el líquido de la maceración.  Salpimentar y dejar cocer durante 45 minutos.  Mientras se esté horneando ir regando los muslos.

3 comentarios:

  1. A casa no tenim gens costum de cuinar amb sidra... però ha de quedar molt gustós. I el toc d'espècies també m'agrada molt!

    ResponderEliminar
  2. Jo de fet és l'únic plat que faig amb sidra, però si que queda molt gustòs, i no te complicacions. Aquesta vegada el vaig acompanyar amb patates fregides tallades molt fines. Però un altre dia amb couscus.

    ResponderEliminar
  3. Aquesta la probo fijo, ja et diré el que

    ResponderEliminar