Cuando vi que el reto de este mes de “La recepta del 15” iba de turrón, no me lo pensé dos veces: turrón de chocolate!
Esta es mi primera colaboración, espero que os guste. He hecho turrón de dos tipos; uno con arroz hinchado y otro con avellanas.
Ingredientes (para un molde de 18 x 13 cm ):
250 gr. Chocolate negro (del 70%)
40 gr. Mantequilla
50 gr. Arroz hinchado con chocolate (yo utilicé Chocokrispies) o 100 gr. de avellanas tostadas rotas en trozos grandes
Elaboración:
Derretir en un cazo el chocolate junto con la mantequilla. Cuando ya esté, sacar del fuego y mezclar con el arroz o las avellanas.
Poner en un molde y a la nevera para que endurezca.
Ooooh!! M'encanten els dos tipus, boníssims!! És una xulada això de fer torró, oi? T'ha quedat fantàstic!
ResponderEliminarMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
De res! Gràcies a vosaltres per posar els reptes i estimular les nostres ganes de provar coses noves.
ResponderEliminarUauu quina pinta!! amb xocolata de la forta ehh!! es una versió suchard per adults!! jeje petons guapi
ResponderEliminarJajaja si es que a casa ens encanta que sigui ben forta per asaborir bé el gust ;)
ResponderEliminarPues te ha quedado estupendo este turrón, me encanta y la verdad es que tengo muchas ganas de probar mi propio turrón, a ver qué tal...
ResponderEliminarSensacionals!T´agafo un tallet de cadascun...
ResponderEliminarMary gracias ya tengo ganas de ver el turrón que hagas.
ResponderEliminarCristina amb un tallet crec que no en tindries prou ;)
dentro de unos minutos empieza el festival de recetas de turron y esta aportación tuya muy buena
ResponderEliminarEl torró d'arròs inflat és tot un clàssic que sempre triomfa. M'encanta la textura cruixent que té!
ResponderEliminarperfecto!! y muy negro... ñam!
ResponderEliminarQuins torrons pels adictes a la xocolata ben negra!!
ResponderEliminarNo sé amb quin dels dos em quedo, perquè m'encanten per igual!
ResponderEliminarMolt i molt bons!
Moltes gràcies per participar a la recepta del 15!
Petonets!
Aquest torró d´arros no pot faltar mai a casa per Nadal, però sempre cassolà !!! Si es el primer, ho has encertat igual el d´avellanes!!! petons,
ResponderEliminarQue delicioso, me tengo que animar... mira que somos lanzadas las blogeras jjjjj pues como tiene que ser!!! blogeraas al poderrrrrr jjjjjj
ResponderEliminarTe sigo corazón.
doris-miscosillas.blogspot.com
Pues es facilísimo esto, no? No me va a quedar más remedio que intentarlo.. he visto en algunos blogs que añaden clara de huevo para airearlo. Pero así queda perfecto, no?
ResponderEliminarBesotes
Mi favorito es el turrón de chocolate y este tuyo tiene una pinta increible!! besos
ResponderEliminarTe ha quedado estupendo, ambas versiones me gustan, felicidades por tu propuesta.
ResponderEliminarUn beso
He donat un tomet pel teu blog i tens receptes molt interessants!
ResponderEliminarEt convido a visitar el meu:
http://cuinadunaaprenent.blogspot.com/
Tinc pendent fer torrons. L'any passat no en vaig fer i aquest any espero que no se'm passi i trobi temps.
ResponderEliminarEls teus són fantàstics.
Petons,
Mónica
Miquel gracias tu receta es riquísima.
ResponderEliminarGemma la textura m'agrada mentres menges anar sentint en crunxi :)
Manu Catman, si es que soy fan del chocolate negro, no podía ser de otra manera jeje
Roser si ets adicte a la xocolata negra, seur que t'agradarà ;)
Marina moltes gracies, ha estat un plaer participar
Joaquina tens raó cassolà es molt més bo
Doris me ha gustado tu blog también te sigueré
Miss Migas si que es fácil y rápido. Lo del huevo no lo había oído, pero para la próxima vez..
Dulcekola gracias, me ha gustado tu blog haces unas galletas muy bonitas y ricas
Marina (Blaukitchen) tienes una web fantástica
Roser moltes gràcies, acabo de mirar el teu blog i es molt xulo, me'l guardo
Mónica prova de fer aquests que es fan ràpid i surten bons pels que els agrada la xocolata clar ;)