miércoles, 14 de diciembre de 2011

Turrón de Chocolate

Cuando vi que el reto de este mes de “La recepta del 15 iba de turrón, no me lo pensé dos veces: turrón de chocolate!
Esta es mi primera colaboración, espero que os guste.  He hecho turrón de dos tipos; uno con arroz hinchado y otro con avellanas.



Ingredientes (para un molde de 18 x 13 cm):

250 gr. Chocolate negro (del 70%)
40 gr. Mantequilla
50 gr. Arroz hinchado con chocolate (yo utilicé Chocokrispies) o 100 gr. de avellanas tostadas rotas en trozos grandes

Elaboración:

Derretir en un cazo el chocolate junto con la mantequilla.  Cuando ya esté, sacar del fuego y mezclar con el arroz o las avellanas.
Poner en un molde y a la nevera para que endurezca.

20 comentarios:

  1. Ooooh!! M'encanten els dos tipus, boníssims!! És una xulada això de fer torró, oi? T'ha quedat fantàstic!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

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  2. De res! Gràcies a vosaltres per posar els reptes i estimular les nostres ganes de provar coses noves.

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  3. Uauu quina pinta!! amb xocolata de la forta ehh!! es una versió suchard per adults!! jeje petons guapi

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  4. Jajaja si es que a casa ens encanta que sigui ben forta per asaborir bé el gust ;)

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  5. Pues te ha quedado estupendo este turrón, me encanta y la verdad es que tengo muchas ganas de probar mi propio turrón, a ver qué tal...

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  6. Sensacionals!T´agafo un tallet de cadascun...

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  7. Mary gracias ya tengo ganas de ver el turrón que hagas.

    Cristina amb un tallet crec que no en tindries prou ;)

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  8. dentro de unos minutos empieza el festival de recetas de turron y esta aportación tuya muy buena

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  9. El torró d'arròs inflat és tot un clàssic que sempre triomfa. M'encanta la textura cruixent que té!

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  10. Quins torrons pels adictes a la xocolata ben negra!!

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  11. No sé amb quin dels dos em quedo, perquè m'encanten per igual!
    Molt i molt bons!
    Moltes gràcies per participar a la recepta del 15!
    Petonets!

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  12. Aquest torró d´arros no pot faltar mai a casa per Nadal, però sempre cassolà !!! Si es el primer, ho has encertat igual el d´avellanes!!! petons,

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  13. Que delicioso, me tengo que animar... mira que somos lanzadas las blogeras jjjjj pues como tiene que ser!!! blogeraas al poderrrrrr jjjjjj
    Te sigo corazón.
    doris-miscosillas.blogspot.com

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  14. Pues es facilísimo esto, no? No me va a quedar más remedio que intentarlo.. he visto en algunos blogs que añaden clara de huevo para airearlo. Pero así queda perfecto, no?
    Besotes

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  15. Mi favorito es el turrón de chocolate y este tuyo tiene una pinta increible!! besos

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  16. Te ha quedado estupendo, ambas versiones me gustan, felicidades por tu propuesta.
    Un beso

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  17. He donat un tomet pel teu blog i tens receptes molt interessants!
    Et convido a visitar el meu:
    http://cuinadunaaprenent.blogspot.com/

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  18. Tinc pendent fer torrons. L'any passat no en vaig fer i aquest any espero que no se'm passi i trobi temps.
    Els teus són fantàstics.
    Petons,
    Mónica

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  19. Miquel gracias tu receta es riquísima.

    Gemma la textura m'agrada mentres menges anar sentint en crunxi :)

    Manu Catman, si es que soy fan del chocolate negro, no podía ser de otra manera jeje

    Roser si ets adicte a la xocolata negra, seur que t'agradarà ;)

    Marina moltes gracies, ha estat un plaer participar

    Joaquina tens raó cassolà es molt més bo

    Doris me ha gustado tu blog también te sigueré

    Miss Migas si que es fácil y rápido. Lo del huevo no lo había oído, pero para la próxima vez..

    Dulcekola gracias, me ha gustado tu blog haces unas galletas muy bonitas y ricas

    Marina (Blaukitchen) tienes una web fantástica

    Roser moltes gràcies, acabo de mirar el teu blog i es molt xulo, me'l guardo

    Mónica prova de fer aquests que es fan ràpid i surten bons pels que els agrada la xocolata clar ;)

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