lunes, 23 de mayo de 2011

Brownie de chocolate y nueces


Ingredientes:

6 huevos
170 gr. azúcar
90 gr. harina
190 gr. mantequilla
180 gr. chocolate negro
100 gr. de nueces

Elaboración:

Batir los huevos, mezclar con el azúcar y la harina.  Derretir la mantequilla junto con el chocolate, mezclar con la masa anterior y las nueces. Verter en el molde y directo al horno, precalentado a 180º, durante unos 45 minutos.  Fácil y rápido ;)

4 comentarios:

  1. Un clàssic deliciós que no passarà mai de moda. Ara mateix me'n menjaria un trosset per esmorzar ;)

    ResponderEliminar
  2. Ostres quina pinta! Jo també el tinc publicat. Tú i jo l´hem fet autèntic: sense llevat.

    ResponderEliminar
  3. Qué bueniiiiiisima pinta!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  4. Por fin me deja escribir mensajes!!!
    Llevaba más de un día intentándolo :P

    Gemma n'he menjat 3 dies per esmorzar i es una molt bona manera de començar el dia, quina energia!! ;)

    Cristina una vegada el vaig provar amb llevat a veure com quedava i realment el prefereixo sense, canvia moltíssim

    Anónimo muchas gracias :)

    ResponderEliminar