martes, 31 de mayo de 2011

Paté de aceitunas verdes

Todas las veces que lo he hecho, lo han devorado, la verdad es que es muy suave y sabroso.  Yo normalmente lo acompaño con pan de pita.



Ingredientes:

150 gr. aceitunas verdes sin hueso
2 cucharadas del líquido de las aceitunas
40 gr. nueces
40 gr. piñones

Elaboración:

Sólo tenéis que triturar todos los ingredientes, hasta que quede una pasta fina. Y listo! Tomar a temperatura ambiente.


7 comentarios:

  1. Sí que esta bueno, sí! y además fácil fácil! :)
    Paula.

    ResponderEliminar
  2. Ideal per l´aperitiu. A més jo sempre dic que les olives fan estiu. Em ve tant de gust un paté com aquest.

    ResponderEliminar
  3. Gracias Paula, a ver si se acaban los problemas con blogger y puedes escribir con tu nombre la próxima vez.


    Cristina ja em diràs si t'ha agradat ;)

    ResponderEliminar
  4. A casa el fem una mica diferent, hi poso formatge d'untar. El proper cop el provaré així, que amb les nous i els pinyons ha de quedar molt més gustós!

    ResponderEliminar
  5. Amb formatge ha de quedar molt més cremòs, ho haurè de provar

    ResponderEliminar
  6. Jo ho provaré per Nadal! A veure si triomfo!

    ResponderEliminar