Todas las veces que lo he hecho, lo han devorado, la verdad es que es muy suave y sabroso. Yo normalmente lo acompaño con pan de pita.
Ingredientes:
150 gr. aceitunas verdes sin hueso
2 cucharadas del líquido de las aceitunas
40 gr. nueces
40 gr. piñones
Elaboración:
Sólo tenéis que triturar todos los ingredientes, hasta que quede una pasta fina. Y listo! Tomar a temperatura ambiente.
Sí que esta bueno, sí! y además fácil fácil! :)
ResponderEliminarPaula.
Ideal per l´aperitiu. A més jo sempre dic que les olives fan estiu. Em ve tant de gust un paté com aquest.
ResponderEliminarGracias Paula, a ver si se acaban los problemas con blogger y puedes escribir con tu nombre la próxima vez.
ResponderEliminarCristina ja em diràs si t'ha agradat ;)
A casa el fem una mica diferent, hi poso formatge d'untar. El proper cop el provaré així, que amb les nous i els pinyons ha de quedar molt més gustós!
ResponderEliminarAmb formatge ha de quedar molt més cremòs, ho haurè de provar
ResponderEliminarJo ho provaré per Nadal! A veure si triomfo!
ResponderEliminarNúria espero que tinguis molt d'èxit.
ResponderEliminar