Me
hace mucha ilusión deciros que resulté ganadora, a la mejor receta,
de un concurso convocado por la empresa La Selva, especializados en
jamón cocido, y el programa Cuines de TV3. Yo obtuve un premio
monetario y los demás ganadores se llevaron una cena para dos en el
restaurante, con una estrella michelin, del chef Nandu Jubany.
Además todos hemos grabado un programa haciendo nuestra receta, que
saldrá la semana del 1 de julio. Yo personalmente estaba muy
nerviosa, así que no se como habré salido..., y quiero agradecer a
Tana Collados (directora de programa) y a todo el personal que fueron
muy simpáticos y pacientes.
El
requisito para el concurso era hacer una receta con jamón cocido, yo
presenté un Maki (que ya esta colgada en el blog y podéis ver
AQUÍ).
*Anotación del día 1/07/2013 : Ya ha salido el video lo podéis ver, y no he salido mal (o almenos le gusta a todo el mundo XD) : http://www.tv3.cat/cuines/recepta/maki-amb-pernil-cuit/8485
*Anotación del día 1/07/2013 : Ya ha salido el video lo podéis ver, y no he salido mal (o almenos le gusta a todo el mundo XD) : http://www.tv3.cat/cuines/recepta/maki-amb-pernil-cuit/8485
Los
ganadores, de izquierda a derecha:
Link
donde podéis ver los platos :
http://www.tv3.cat/cuines/competicio-ultimes-receptes/cuina-amb-la-selva/35
Premio
receta fácil : Imma (Carpaccio de jamón cocido, con queso de oveja
y pera al aroma de albahaca)
Premio
mejor presentación : Mercè, del blog
http://www.cuinaperllaminers.com/
(Pan con tomate y jamón cocido)
Premio
Innovación : Sergi (Helado de jamón con tomate y espuma de pan con
aceite)
Premio
Mejor : Yo misma (Maki con jamón cocido)
Premio
receta saludable : Laura, del blog
http://courecoulants.blogspot.com.es/
(Ensalada de quinoa y jamón cocido con vinagreta de avellanas y
agave)
La
entrega de premios se hizo en el Hotel Majestic de Barcelona, Nandu
Jubany preparó nuestras 5 recetas y todas estaban muy ricas.
Ademàs
la empresa La Selva también nos obsequió a todos con un lote de sus
productos.
Felicitats, Cristina!! Enhorabona!! M'ha agradat reconèixer-te a la foto, és bo posar cara quan se segueix un blog, oi? Ara... ja ho saps, makis per un tub!! he he he. Petons
ResponderEliminarMoltes gràcies Marina! Si ja tens raó sempre m'amago darrera la càmara ;)
EliminarUna abraçada
Ja tens el premi! Ara si que et sents més guanyadora, oi? A gaudir!
ResponderEliminarGràcies Cristina, si ja el tinc al meu poder i ara a pensar exactament en que el gastaré :)
EliminarUna abraçada
Enhorabona!!!! I veig que també hi havia la Mercè de Cuina per Llaminers ;)
ResponderEliminarSegur que estar amb en Nandu Jubany va ser el millor premi del món :)
Moltes gràcies Gemma! En Nandu Jubany el vaig trobar molt simpàtic i que preparés les nostres receptes si que va ser un premi :)
EliminarUna abraçada
Cris, de nou, felicitats!! A mi també em va agradar poder-nos conèixer! :)
ResponderEliminarUna abraçada!
Gràcies i felicitats a tu també, ja diràs quines delicies menjareu a can Jubany ;)
EliminarUna abraçada
Enhorabuena, seguro que lo hiciste fenomenal. Te veremos pronto!!!
ResponderEliminarMuchas gracias!!
EliminarCris, muchas felicidades, te lo mereces y seguro que la grabación ha quedado estupenda, espero verlo. Un abrazo, Clara.
ResponderEliminarMuchas gracias!! Ya veremos como ha salido :SSS
EliminarFelicitats!!! Et veurem a la tele!!
ResponderEliminarPTNTS
Dolça
Acabo de veure't al programa 'Cuines' de TV3, Enhorabona per la recepta, és boníssima. Com pot ser que jo no conegués encara el teu bloc?! Ara mateix t'acabo d'afegir als meus blocs favorits. Bona feina, et felicito.
ResponderEliminarMoltes gràcies, me n'alegro que t'hagi agradat! Una abraçada
EliminarHola! He conegut el teu blog a través del diari Empordà. Jo també sóc de Figueres i tinc un bloc de gastronomia, es diu "Va de teca". Enhorabona pel blog i per la recepta guanyadora, molt bona idea :)
ResponderEliminarPer cert no tens per subscriure't al teu blog? M'agradraia poder anar rebent els teus posts per tal de veure les teves receptes!
Gràcies, petons!
Bones, moltes Gràcies! T'he fet un comentari en la teva última entrada.
EliminarBenvolguda Cristina,
ResponderEliminarEn primer lloc felicitar-te pel teu ben merescut premi per una recepta tan suculenta com original.
Et faig arribar el link del meu article de l'entrega de premis on faig esmena del teu nomenament i recepta:
http://monsieur-prive-events.blogspot.com.es/2013/07/monsieur-prive-en-la-entrega-de-los.html
Una salutació cordial.
Eloy V.